Restaurang

I vår restaurang händer det alltid något nytt. Förutom dagens lunch, är det en rad saker vid sidan om som planeras. Vi bjuder på mysiga middagar vid diverse högtider, som till exempel Påskmiddag och Mors dag-lunch, utöver detta drar även vårens arrangemang igång redan under februari månad. Vi har även öppet för pubkvällar ett flertal gånger om året.

Catering

På Torups Gästgivaregård har vi en rad alternativ för dig som önskar catering. För att beställa vår catering krävs ett minimum på 15 personer. Som kund väljer du själv vilken typ av buffé du är ute efter, de olika bufféerna finner du nedan. 

Vi ligger i Torup, i Hylte kommun, därmed kan vi erbjuda vår catering för alla er i närheten. Det finns två alternativ för dig som vill beställa catering, antingen äter ni här hos oss på Torups Gästgivaregård eller så levererar vi maten till en specifik plats inom Hylte.

Har du några specifika önskemål är det bara att skicka med det i förfrågan, då kommer vi ta hänsyn till det. Det kan handla om bland annat allergier och specialkost.

Hotell

Med anor ända från 1846, har Torups Gästgivaregård i Halland något härligt genuint över sig. Perfekt för dig som letar efter ett mysigt hotell i Hylte kommun.

I vårt hotell har vi försökt bevara denna känsla i rummen samtidigt som vi tagit in moderna influenser. Rummen är fördelade mellan Gästgivaregården och Annexet. I Gästgivaregården finns det två enkelrum och fyra dubbelrum med det finns ett enkelrum och tre dubbelrum i Annexet. Samtliga rum bjuder på en fräsch interiör och inredning efter olika karaktär.

Rummen bjuder på väl tilltagna toaletter och duschar, med undantag för Annexet där badrum delas. Övriga bekvämligheter i rummen består av både TV och trådlöst nätverk. Allt för att du som gäst ska trivas så bra som möjligt.

Konferens

Kombinera en dag borta från kontoret med både nytta och nöje till ett vettigt pris? Torups Gästgivaregård i Halland gör det möjligt! Boka din konferens hos oss!

I våra luftiga och fräscha utrymmen, hittar du konferenslokalen som är utrustad med allt som kan tänkas behövas för en inspirerande dag utanför kontoret. Våra tre konferensrum SjögårdBosgård och Busan går att hyra för såväl hel- som halvdagar med varierande innehåll som lunchbuffé och fika.

Mitt i Torup, Halland (en timma från Ullared) finner du vårt vackra gästgiveri med anor ända från 1846. Vi är en familjär gård där du kan koppla av och njuta av god mat i en härlig miljö nära naturen. Varje vardag erbjuder vi dagens lunch med en fräsch salladsbuffé och kaffe till det. Varmt välkommen till oss på Torups Gästgivaregård. 

Torups Gästgivaregård

0345-20808
info@torupsgastgivaregard.se
Gamla Nissastigen 21, Torup