Lunchbuffé Halmstad

Lunchbuffé i en mysig atmosfär

Om du letar efter en unik och läcker lunchupplevelse är du hjärtligt välkommen till Torups Food and Events och vår berömda lunchbuffé i närheten av Halmstad. Med ett stort utbud av rätter finns det något som tillfredsställer alla smaklökar. Alla dessa frestande rätter tillagas i huset av erfarna kockar som endast använder de färskaste ingredienserna. Kombinationen av smaker skapar en oförglömlig kulinarisk resa som gör att du kommer att vilja ha mer! Så kom till Torups Food and Event för en fantastisk lunchbufféupplevelse!

I vår restaurang händer det alltid något nytt. Förutom att vi serverar buffé och dagens lunch, är det en rad saker vid sidan om som planeras. Vi bjuder på mysiga middagar vid diverse högtider, som till exempel påskmiddag och mors dag-lunch, utöver detta drar även vårens arrangemang igång redan under februari månad. Vi har även öppet för pubkvällar ett flertal gånger om året. Ta en titt under Aktiviteter och planera vårens guldkorn redan nu!

Då vår restaurang är belägen i Torup, i Hylte kommun, söker vi även kunder i närområdet. Befinner du dig i Halmstad eller i omnejderna och är intresserad av god och vällagad lunchbuffé välkomnar vi in dig till vår restaurang! För att ta del matsedeln och vad som serveras till lunch denna vecka, vänligen läs vidare här.

Våra kockar och övrig personal hälsar alla riktigt varmt välkomna hit till oss!

Lunchbuffé Halmstad

Mitt i Torup, Halland (en timma från Ullared) finner du vårt vackra gästgiveri med anor ända från 1846. Vi är en familjär gård där du kan koppla av och njuta av god mat i en härlig miljö nära naturen. Varje vardag erbjuder vi dagens lunch med en fräsch salladsbuffé och kaffe till det. Varmt välkommen till oss på Torups Gästgivaregård. 

Torups Gästgivaregård

0345-20808
info@torupsgastgivaregard.se
Gamla Nissastigen 21, Torup