Konferens Falkenberg

Konferens

När du vill anordna en konferens kan du vända dig till Torups Food and Event i närheten av Falkenberg. Vår anläggning erbjuder några av de mest moderna bekvämligheterna som finns. Vår personal brinner för att se till att din vision för ditt evenemang förverkligas. Nästa oavsett vilken storlek eller typ av möte du behöver har Torups Food and Event allt du behöver för din perfekta konferens! Kombinera en dag borta från kontoret med både nytta och nöje till ett vettigt pris? Torups Gästgivaregård i Halland gör det möjligt! Boka din konferens hos oss!

I våra luftiga och fräscha utrymmen, hittar du konferenslokalen som är utrustad med allt som kan tänkas behövas för en inspirerande dag utanför kontoret. Våra tre konferensrum Sjögård, Bosgård och Busan går att hyra för såväl hel- som halvdagar med varierande innehåll som lunchbuffé och fika.

Maten är ett kapitel för sig som verkligen inte kommer göra någon besviken. Efter några timmar kommer det säkert smaka gott med lunch, och givetvis kaffe i pauserna. Läs mer här om vår restaurang.

Konferens Falkenberg

Konferens – Välj paket

I alla paket ingår dryck, frukt, godis, block och penna

HELDAG

250 kr per person
Ingår: Förmiddagsfika, lunchbuffé och eftermiddagsfika

 

HALVDAG

200 kr per person
Ingår: Lunchbuffé samt förmiddags- eller eftermiddagsfika

HALVDAG

100 kr per person
Ingår: Förmiddags- eller eftermiddagsfika

Konferens – Välj rum

SJÖGÅRD

Max antal personer: 11 st
Heldag: 400 kr
Halvdag: 275 kr

 

BOSGÅRD

Max antal personer: 11 st
Heldag: 400 kr
Halvdag: 275 kr

BUSAN

Max antal personer: 70 st
Heldag: 1500 kr
Halvdag: 900 kr

Vi förser er bland annat med projektor, blädderblock och trådlöst nätverk. Konferenslokalen ligger dessutom i nära anslutning till restaurangen som dagligen serverar buffé med hemlagad mat. Du kan alltid välja mellan tre alternativ samt sallad.

Konferens Falkenberg

Mitt i Torup, Halland (en timma från Ullared) finner du vårt vackra gästgiveri med anor ända från 1846. Vi är en familjär gård där du kan koppla av och njuta av god mat i en härlig miljö nära naturen. Varje vardag erbjuder vi dagens lunch med en fräsch salladsbuffé och kaffe till det. Varmt välkommen till oss på Torups Gästgivaregård. 

Torups Gästgivaregård

0345-20808
info@torupsgastgivaregard.se
Gamla Nissastigen 21, Torup