Hotell

Hotell

Med anor ända från 1846, har Torups Gästgivaregård i Halland något härligt genuint över sig. Perfekt för dig som letar efter ett mysigt hotell i Hylte kommun.

I vårt hotell har vi försökt bevara denna känsla i rummen samtidigt som vi tagit in moderna influenser. Rummen är fördelade mellan Gästgivaregården och Annexet. I Gästgivaregården finns det två enkelrum och fyra dubbelrum med det finns ett enkelrum och tre dubbelrum i Annexet. Samtliga rum bjuder på en fräsch interiör och inredning efter olika karaktär.

Rummen bjuder på väl tilltagna toaletter och duschar, med undantag för Annexet där badrum delas. Övriga bekvämligheter i rummen består av både TV och trådlöst nätverk. Allt för att du som gäst ska trivas så bra som möjligt.

In- och utcheckning

Incheckning: från kl. 14:00-22:00
Receptionen stänger vid 15:00, sedan finns nycklar i nyckelskåp. Vi skickar sms eller mejlar instruktioner om hur du hittar skåpet och din kod.

Utcheckning: från kl. 06:30-11:00

Avbokningsvillkor

Avbokning kan ske gratis fram till 1 dag före ankomst annars debiteras det totala priset för bokningen.

Enkelrum Gästgivaregården
925:- / natt
Dubbelrum Gästgivaregården
1 190:- / natt
Enkelrum Annexet
690:- / natt
Dubbelrum Annexet
890:- / natt

Mitt i Torup, Halland (en timma från Ullared) finner du vårt vackra gästgiveri med anor ända från 1846. Vi är en familjär gård där du kan koppla av och njuta av god mat i en härlig miljö nära naturen. Varje vardag erbjuder vi dagens lunch med en fräsch salladsbuffé och kaffe till det. Varmt välkommen till oss på Torups Gästgivaregård. 

Torups Gästgivaregård

0345-20808
info@torupsgastgivaregard.se
Gamla Nissastigen 21, Torup