Hotell Falkenberg

Hotell

Hotell Falkenberg

Med anor ända från 1846, har Torups Gästgivaregård i Halland något härligt genuint över sig. Perfekt för dig som letar efter ett mysigt hotell i närheten av Falkenberg.

I vårt hotell har vi försökt bevara denna känsla i rummen samtidigt som vi tagit in moderna influenser. Rummen är fördelade mellan Gästgivaregården och Annexet. I Gästgivaregården finns det två enkelrum och fyra dubbelrum med det finns ett enkelrum och tre dubbelrum i annexet. Samtliga rum bjuder på en fräsch interiör och inredning efter olika karaktär.

Rummen bjuder på väl tilltagna toaletter och duschar, med undantag för annexet där badrum delas. Övriga bekvämligheter i rummen består av både teve och trådlöst nätverk. Allt för att du som gäst ska trivas så bra som möjligt.

Hotellet ligger strax utanför Falkenberg och är perfekt för dagsutflykter som gör att gästerna kan utforska närliggande sevärdheter och få upplevelser, som shopping på Gekås eller fantastisk bokskog i Åkulla Läs mer här om Torups Gästgivaregård

In- och utcheckning

Incheckning: från kl. 14:00-22:00
Receptionen stänger vid 15:00, sedan finns nycklar i nyckelskåp. Vi skickar sms eller mejlar instruktioner om hur du hittar skåpet och din kod.

Utcheckning: från kl. 06:30-11:00

Avbokningsvillkor

Avbokning kan ske gratis fram till 1 dag före ankomst annars debiteras det totala priset för bokningen.

Enkelrum Gästgivaregården
925:- / natt
Dubbelrum Gästgivaregården
1 190:- / natt
Enkelrum Annexet
690:- / natt
Dubbelrum Annexet
890:- / natt

Hotell Falkenberg

Mitt i Torup, Halland (en timma från Ullared) finner du vårt vackra gästgiveri med anor ända från 1846. Vi är en familjär gård där du kan koppla av och njuta av god mat i en härlig miljö nära naturen. Varje vardag erbjuder vi dagens lunch med en fräsch salladsbuffé och kaffe till det. Varmt välkommen till oss på Torups Gästgivaregård. 

Torups Gästgivaregård

0345-20808
info@torupsgastgivaregard.se
Gamla Nissastigen 21, Torup