Bröllop Halmstad

Bröllop

Att planera ett bröllop kan vara en svår uppgift, men på Torups Food and Event tar vi hand om allt så att du kan njuta av din stora dag. Från utsökt mat till vacker inredning, vi har allt du behöver för att göra din bröllopsdag perfekt. Dessutom kommer vårt begåvade team att samarbeta med dig för att anpassa varje detalj för att skapa ett evenemang som är unikt. Kontakta oss i dag för att börja planera ditt drömbröllop! Vi är helt enkelt det perfekta valet för alla som vill fira sitt bröllop hos oss i Torup, ca 30 minuters bilresa ifrån Halmstad.

Bröllop Halmstad

Bröllop Halmstad

Här finns det plats för många att fira bröllop här hos oss i närheten av Halmstad. Torups Gästgivaregård i Halland kommer att välkomna er med öppna armar i en vacker och unik miljö! Boka in er hos oss! Med anor från 1946 finns det något härligt genuint över stället och vi är säkra på att ni kommer att trivas bra hos oss.

Här finns det restaurang, konfenslokaler och även hotell. Perfekt för alla som vill fira bröllop då det finns plats för många gäster med övernattningsmöjligheter samt att vi ordnar med god mat och dryck. Läs mer om vårt gästgiveri här.

Torups Food och Event är en unik och plats där besökaren kan njuta av utsökt mat, spännande evenemang och gott sällskap. Njut av att samlas här efter bröllopet. Kockarna tillverkar enastående rätter av lokala råvaror av överlägsen kvalitet, och personalen är uppmärksam och vänlig.

Bröllop Halmstad

Mitt i Torup, Halland (en timma från Ullared) finner du vårt vackra gästgiveri med anor ända från 1846. Vi är en familjär gård där du kan koppla av och njuta av god mat i en härlig miljö nära naturen. Varje vardag erbjuder vi dagens lunch med en fräsch salladsbuffé och kaffe till det. Varmt välkommen till oss på Torups Gästgivaregård. 

Bröllop Halmstad

Torups Gästgivaregård

0345-20808
info@torupsgastgivaregard.se
Gamla Nissastigen 21, Torup